diumenge, 30 de setembre del 2007

Reunió dels 7 encausats amb els advocats

Ahir va tenir lloc una trobada entre els set denunciats i l'equip d'advocats que els defensaran el dia 21 de novembre, que és quan té lloc el judici per faltes. En aquesta reunió es va acordar remetre una nota de premsa conjunta i fer pública les dues denuncies, una per part de la Policia Local i l'altre per part de l'empresa constructora, el dia acordat de per fer públics aquests documents serà el divendres dia 5 al voltant del migdia.
Per altra banda els advocats van aconsellar ser prudents amb les declaracions que es fessin per part dels set denunciants doncs es podria revelar quina serà l'estratègia de la defensa durant el judici.
Esperem que entengueu quina es la nostra situació i que en cap cas hi ha voluntat d'amagar informació, al contrari, per això es fa pública la denúncia.
Nosaltres estem tranquils i els advocats tenen tota la nostra confiança.
Gràcies.

3 comentaris:

Albyns ha dit...

bones! endavant amb la iniciativa del blog per comunicar a tothom del que passa! com ja li vaig dir ahir a en pakitu, ens veiem el dia 7 i intentaré fer algun cartellet per passar-vos, però ho veig una mica difícil perquè estic a barna tota la setmana! ens veiem gent! salut i força!!!

Anònim ha dit...

Ànims, companys! Estem amb vosaltres i us ajudarem en tot allò que calgui. De totes maneres, veient les suspicàcies que a través de comentaris s'han expressat en el blog del castell (i que ens saben molt de greu), seria bo que clarifiquéssiu unes quantes coses.
Per exemple, nosaltres no sabem ben bé qui fa aquest blog: la plataforma? la mesa de la plataforma? els portaveus? els set denunciats?
Creiem que és important que sigueu molt clars en tot allò que sigui possible, com feu en aquesta última entrada. Hem d'estar tots units.
És important que no es prenguin decisions importants com a plataforma sense consultar-la. Per exemple, cal gastar els diners que es van recollir a l'arbreda en un vermut? No podrien servir, si es continua la reivindicació, per altres finalitats (com fer fulls informatius)?
Volem que quedi molt clar que tot això ho diem sense cap ànim de buscar brega, ans al contrari. Amb les aportacions de tots és quan anirem endavant.

Anònim ha dit...

Jo també estic amb vosaltres,

Quan us arribi la factura em feu un truc i la compartim, d'acord?

Llàstima que com que us agraden els mitjans anònims a veure qui se solidaritza.

;-)