divendres, 5 d’octubre del 2007

Comunicat de premsa

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB ELS FETS SUCCEïTS DURANT LA TALA D’ARBRES DE LA RIERA DE SANT GENÍS

En relació al judici de faltes pel que hem estat citats en qualitat de denunciats, arrel de l’atestat elaborat per la Policia Local de Malgrat de Mar, i per la denúncia presentada per l’empresa Hidrocanal, adjudicatària de les obres d’execució de la millora de la Riera, és la nostra voluntat manifestar en relació al contingut de les mateixes el següent:
- El dia 27 d’agost en el tram controvertit de la riera es va iniciar una tala indiscriminada d’arbres, a partir d’aquí i espontàneament es va començar a congregar centenars de persones mostrant el seu rebuig.
- NO s’ha faltat el respecte a ningú.
- NO s’han muntat estris d’autodefensa.
- NO s’ha portat a terme cap tipus d’acte agressiu, ni s’ha atemptat contra la seguretat ciutadana.
- NO s’han utilitzat escuts humans.
- SÍ, el director de l’obra ens va felicitar per la nostra actitud cívica.
- SÍ, s’ha netejat la llera de la Riera.
- SÍ, s’han fet taules informatives, festes per la mainada i assemblees amb el poble.
Entenem que s’ha denunciat una protesta ciutadana, absolutament legítima i ratificada en el plenari de l’Ajuntament.
L’opinió de milers de persones, que cívicament es van manifestar ha estat criminalitzada (4.899 signatures recollides i concentracions diàries davant l’Ajuntament i l’Arbreda).
En relació a les acusacions personals contra cada un de nosaltres, contingudes a l’atestat policial, mostrem el nostre total desacord i rebuig, confiant en la nostra absolució.
Malgrat de Mar 5 d’octubre de 2007.

Jaume Marés - Jaume Robert - Francesc Márquez - Josep Gonzalez

Josep Gelpí - Lluís Marré - Joan Castellà

DENÚNCIA

















DESCRIPCIÓ DELS FETS DENUNCIATS


Hidrocanal, SL és la empresa adjudicataria de las obras de encastamiento de la riera de Palafolls en el T.M. de Malgrat de Mar.
Yo, ........................ como representante de la empresa adjudicataria y jefe de obra de la misma denunciamos la invasión por parte de un colectivo no determinado de la obra en su tramo intermedio impidiendo la continuidad de los trabajos y poniendo en peligro la integridad de la obra y de la zona de alrededor.
Todo lo aquí resumido se expone en el documento adjunto.

A quina localitat han succeït els fets?
Malgrat de Mar

Firma denunciant

............................






Com vam acordar els set denunciats, fem públic l'atestat de la Policia i la denúncia de l'empresa Hidrocanal. Hi ha dades personals que estan eliminades. Si algú volgués algun aclariment només cal que ho digui.També hi ha una nota de premsa dirigida a tothom però especialment als mitjans de comunicació.
Si voleu una copia de la denúncia podeu demanar-la a en Paquito o en Josep Gelpí.

Gràcies.
Ens veiem el dia 7 a les 12 a la Barretina









































5 comentaris:

plataforma ha dit...

Ara ja ho podrem llegir amb ordre gràcies per la paciència!

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
Això que en Jaume es presenta amb un nadó amb clara intenció de fer-lo servir com escut humà, de tan delirant i tronat ja descalifica l'informe-denúncia policial. Quina clara intenció ?; escut humà contra qui?, com pot saber les intencions d'una persona el poli que ha redactat això?, que els entrenen per llegir el pensament ?; hi havia cap situació que requerís escuts ? i escuts humans? . S'ha d'estar molt cardat per escriure una cosa així. Com es pot confiar en una polica així, capaç d'alterar la realitat dels fets fins aquest punt malaltís ?

Anònim ha dit...

Nois, no anem pas bé, només dues consideracions al marge del contingut delirant de la denúncia policial.
- Dos fulls estan repetits i l'ordre ho converteix en un trencaclosques de 5.000 peses pels que no en fan habitualment. Potser hagues estat una bona idea demanar ajuda abans de penjar-ho al blog, de segur molta més gent ho hagues llegit.
- Calia esperar un mes, aprox., per fer-ho públic i així fomentar l'especulació rumorològica del poble i fomentar desavinences?

Salut i calma!

5 / octubre / 2007 19:21

Anònim ha dit...

En les notícies del migdia a Ràdio Malgrat he pogut sentir el comunicat de premsa que han presentat els set denunciats. Penso que heu estat molt humils i sentsats amb aquest comunicat i que heu continuat amb la mateixa linea de civisme i respectosos amb tot el tema del paratge de Can Feliciano. Us encoratjo i tindreu el meu suport, si ho creieu convenient, el dia 21 de novembre al jutjat d'Arenys. Allà hi seré.

Anònim ha dit...

Heu llegit el post de: el meu gos i jo ? Que en penseu de les dades i reflexions que dóna ?