divendres, 28 de setembre del 2007

comunicat inicial

Aquest blog neix amb la voluntat de:
  • Comunicar en tot moment i a tothom del que está passant.
  • De donar veu a tothom que s'interessi per l'Arbreda de Can Feliciano.

De moment que està passant:

  • 7 persones estan encausades en un judici per faltes.
  • Les converses amb l' A.C.A (Agencia Catalana de l'Aigua) i els partits polítics ja s'han iniciat.

Ara, més que mai, necessitem la força d'aquells que ens van acompanyar en tot moment, comencen noves etapes, algunes serán mes agradables que altres, pero hi hem de ser-hi en tot moment, com es va demostrar.

El dia 7 d'octubre es convoca una Assamblea a l'Arbreda de Can Feliciano , on ens parlaran experts en rieres i possiblement un Catedràtic en Ecologia de la UAB. També possarem al dia a tothom, de quina es la situació dels 7 encausats i de que podem fer per col·laborar.

Volem agrair la presència constant de la gent, les mostres de suport, la bona voluntat i la disposició que van demostrar en el seu moment i que ens demostren en aquests moments, ara és moment de tornar-se a ajuntar.

Ens veiem el 7 a les 11 a l'Arbreda.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Voleu dir que no us heu autoseparat del col·lectiu que dieu, unilateralment, representar? Heu passat de tot el que altre gent que no es va penjar als arbres va estar fent al marge de l'espectacle mediàtic, és va contactar i va venir gent experta en el tema de la qual no voleu ni sentir-ne parlar, gent altament qualificada i ara preteneu erigir-vos en víctimes i líders d'un moviment absolutament espontani al qual dos o tres vareu manipular vergonyosament. Va, home va, aneu a demanar perdo a la Conxita i deixeu-vos de collonades i vermouts populars que ja comenceu a fer pena popular.

Anònim ha dit...

Crec que a la informació resum hi falta un fet destacat que sembla que està passant per alt a gairebé tothom --portaveus inclosos. Les obres continuen més amunt i més avall de l'arbreda. Segons gent experta això condicionarà extrordinàriament la solució del tram "salvat" momentàniament. Vull dir que limitarà molt les opcions no agressives disponibles. No haurem caigut en un parany ?. Les obres han seguit i ara ens diran que per adaptar-nos al nivell del llit de formigó que hi ha més amunt i més avall, caldrà afectar força la mota de can Feliciano

Empestats ha dit...

ai tampoc n'hi ha per tant, per cert poso un link a la meva pagina.

Anònim ha dit...

toc, toc,
hi ha algú ???

Anònim ha dit...

no, han fugit tots... "salvensenn todos los que puedannnnnn "